Wil je onze
organisatie steunen?

Wil u onze organisatie een duwtje in de rug geven. Dat kan op verschillende manieren.

  • Met een financiële bijdrage steunt u vzw Kinderland, waardoor u de kinderen die ons zijn toevertrouwd een duwtje naar een betere toekomst geeft. We zullen de centen goed besteden. Hierbij denken we aan een leuke activiteit voor de kinderen, de (para)medische zorg voor een kind (logopedie, kinesitherapie, tandverzorging), de aankoop van kleding en/of een aankoop waarmee we de inrichting van onze leefgroep kunnen verbeteren. Voor financiële bijdrage vanaf 40 € kan ook een fiscaal attest (fiscale aftrek) worden bezorgd. Gelieve hiervoor contact op te nemen met de organisatie op info@ckgkinderland.be
  • Wil u met een uw vereniging, school of service-club een actie ondernemen voor ons goede doel, dan kan u contact opnemen via info@ckgkinderland.be en kunnen we samen uw plan bespreken.
  • Je kan ook belastingvrij schenken aan het goede doel (ook in functie van een nalatenschap). Sinds juli 2021 betaalt het goede doel geen erfbelasting meer. Het bedrag dat u ons schenkt of nalaat gaat integraal naar ons.
  • U kan ons ook volledig gratis steunen door al uw online aankopen via het portaal van Trooper te doen.

Alvast bedankt!